Összefogás egy abortuszmentes Magyarországért

By 2018-06-05Hírek

1920. június 4-én csonkították meg a történelmi Magyarországot, 1956-ban pedig ugyanezen a napon foganatosították – szovjet nyomásra – azt az abortuszrendeletet, amely bevezette hazánkban a kérésre végzett abortuszok mai napig élõ gyakorlatát. A trianoni békediktátum és az abortuszrendelet is sebet ejtettek nemzetünkön, megcsonkítva országunkat, népünket. Trianonról és a kérésre végzett abortusz bevezetésérõl nem a magyarok döntöttek.
A múlt fájdalma nem múlik el, az elcsatolt területeken élő, illetve az anyaméhben abortált 6 millió magyar ember hiánya velünk marad. A jövő gyermekeire viszont még mondhatunk igent, ahogy igent mondtunk határon túli magyar testvéreinkre a kettős állampolgárság lehetőségével. A múltra emlékezve és nemzeti sebeinket nem feledve tudunk egy tisztább jövő felé elindulni.

Ezt a petíciót egy abortuszmentes Magyarország reményében indítottuk, nagyon fontos, hogy minél többen csatlakozzunk hozzá! Mutassuk meg a döntéshozók számára, hogy milyen sokan kiállunk az  élet mellett!

Minden anya megérdemli, hogy jobb választ nyújtsunk neki az abortusznál. Minden gyermek megérdemli a biztonságot és a védelmet. Akkor is, amikor magzati korában édesanyja szíve alatt fejlődik, ahogy azt egyszer mindannyian tettük.

Arra kérjük országunk vezetõit, szabjanak gátat az abortuszok kultúrájának, a születendõ életek kioltásának, az édesanyák megsebzésének, családjaink és nemzetünk önpusztításának!
Az abortusz felkínálása helyett támogassuk a krízisbe került édesanyákat és családokat; a fiatalokat pedig a felelősségre, a családi életre, az emberi élet védelmére és egy biztonságos kapcsolati kultúrára neveljük!

Köszönettel:

Zaymus Eszter

Forrás: https://www.citizengo.org/hu