Támogatom a gender szakok megszűnését

By 2018-08-15Hírek

Az utóbbi napokban napirendre került a gender kérdése az Emmi és az igazságügyi tárca gender szakok megszűnését célzó előterjesztése kapcsán.

Támogatjuk, hogy az állam mint fenntartó megszüntesse a magyar nyelven folyó gender képzéseket, mivel a gender szakok annak a tudatos szemléletformálásnak a részei, amely célja elmosni a nemek közti határokat, így lerombolva az egyén identitását.

Kérjük, ha Ön is egyetért, csatlakozzon az emberi erõforrások miniszteréhez és az igazságügyi miniszterhez címzett támogató levelünkhöz!

https://www.citizengo.org/hu/ed/165203-tamogatom-gender-szakok-megszuneset

Többen érvelnek amellett, hogy nincsen szükség gender képzésre, nincs rá kereslet, és nem viszi előre az ország ügyét. Mi ennél tovább megyünk. Véleményünk szerint a gender szak megléte kártékony, annak egyes elemei kifejezetten romboló hatásúak. A nők helyzetének javításához nincs szükség a gender képzések falain belül megtelepedő radikális feminizmusra, illetve a homoszexuális, transznemű, LMBTQI stb. lobbira sem.

Ma Magyarországon a gender studies támogatói arról próbálják meggyőzni a közvéleményt, hogy „ez a gender nem az a gender”, tehát, hogy az ő gender szakuknak semmi közük nincs a világszerte tapasztalható túlkapásokhoz, aggasztó jelenségekhez. Kényelmes lenne elfogadni az érvelésüket, amely sántítani látszik, amikor pl. a Pride-on látjuk felvonulni hirdetőiket.

A legtöbb helyen jellemzően pont a hasonló egyetemi szakok termelik ki azokat az aktivistákat, akik homoszexuálisok „házasságáért” vagy a nemváltoztatások előmozdításáért küzdenek egy-egy országban. Vagy pedig a gyermekek nevelésének teszik részévé a különféle gender identitások oktatását!

Oldalunkon 10 megtörtént esettel mutatunk rá arra, hogy hova vezet a gender ideológia, továbbá a támogató levélhez is itt tud csatlakozni:

Kérjük, támogassa a gender ideológia térnyerésének megállítását! Magyarországnak nincs szüksége egy újabb „tudományos” ideológiára!

Köszönettel:

Zaymus Eszter
és a CitizenGO csapata