Nyugodjon békében

By 2018-03-29Egyéb

Ahogyan arról oldalunk is hírt adott, kedden gyertyást szervezett az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Budapesten, a Francia Nagykövetség előtt, a franciaországi terrortámadás áldozatává vált Arnaud Beltrame csendőr alezredesre emlékezve.

Mint azt Nacsa Lőrinc az IKSZ vezetője ez alkalommal az MTI-nek hangsúlyozta: Arnaud Beltrame egy hős, aki a legértékesebbet, a saját életét ajánlotta fel egy ártatlan túsz szabadulásáért. Ily módon mélyen keresztény emberként kiállt közösen vallott értékeink mellett.

Az IKSZ szerint, az elmúlt évek muszlim szélsőségesek által elkövetett terrorcselekményei támadást jelentenek Európa szabadsága ellen. Különösen veszélyes, hogy a nyugat-európai sajtó egyre inkább közönnyel kezeli ezeket a támadásokat, miközben a terror nem válhat a mindennapok részévé – tette hozzá.

Úgy vélekedett, hogy Európa nem félhet, vagyis Európa szabadságát meg kell védeni és a terrornak megálljt kell parancsolni. Ebben a helyzetben mind Európának, mind Magyarországnak olyan cselekvő politikusokra van szüksége, akik megálljt tudnak parancsolni a terrornak – mondta Nacsa Lőrinc.

Forrás: www.magyaridok.hu