Imakilenced vállságok leküzdéséért – 3. nap –

By 2018-05-08Lelkiség

Mindenki életében találkozhatunk olyan csalódásokkal, vállsághelyzetekkel, melyek feloldatlan csomókat hagytak életük fonalán. Mától, kilenc napon keresztül imádkozunk a csomók feloldásáért, a múltban elszenvedett sebek begyógyulásáért. 

A KILENCED ALATT, 9 NAPON ÁT IMÁDKOZZUNK A KÖVETKEZŐKÉPPEN:

1.Bánjuk meg bűneinket, kérjünk bocsánatot értük, és legfőképpen fogadjuk meg erősen, hogy többé nem követjük el azokat.

2. Imádkozzuk el a rózsafüzér első három tizedét.

3. Olvassuk el a kilenced adott napjához tartozó elmélkedést.

4. Ezután imádkozzuk el a rózsafüzér két utolsó tizedét.

5. Fejezzük be a csomóoldó Boldogasszonyhoz szóló imával (a napi elmélkedések végén).

3. nap

Mária, közvetítőnk, mennyek királynéja, akinek keze fogadja és osztja szét Urunk összes gazdagságát, fordítsd felém irgalmas tekinteted!

Szent kezedbe helyezem életem e csomóját… (nevezzük meg, ha lehetséges), minden gyűlölködést, minden érzelmet, melynek az forrása.

Mennyei Atyánk, bocsánatod kérem bűneimért. Segíts megbocsátanom minden embernek, aki tudatosan vagy tudtán kívül e csomót okozta az életemben!

Ráhagyatkozásom mértéke szerint tudod majd kioldozni azt. Előtted, áldott Szűzanya, és fida, Jézus, a mi megváltónk nevében, aki annyiszor oly súlyosan megbántottak, és aki meg tudott bocsátani, most megbocsátok ezeknek az embereknek… (nevezzük meg őket, ha lehetséges), és kiengesztelődöm önmagammal is, mindörökre.

Köszönöm, csomóoldó Boldogasszony, hogy kioldozod szívemben a gyűlölködés csomóját, a csomót, melyet most neked átadok.

Ámen.

Csomóoldó Boldogasszony, imádkozz értem!