Csoda történt

By 2018-04-25Hírek

A CitizenGO csoport a világ minden pontján küzd a keresztény értékek védelmében és az üldözött közösségeknek számos segítséget is nyújt. Sajnos van feladatuk, mert a nyugati világ halál kultúrája nem ismer határokat és a hitük miatt üldözöttek száma is növekszik. 

A 23 hónapos Alfie Evans 2016 decembere óta fekszik a liverpooli Alder Hey Kórház intenzív osztályán egy súlyos, nem diagnosztizált betegséggel.

Hatalmasat küzdött a kétéves Alfie Evans! Megmutatta a világnak, hogy a világ nem dönthet az ő haláláról.

Hétfő este a kis Alfie-t szülei tiltakozása ellenére lekapcsolták „az őt életben tartó”? lélegeztetőgépről.

A szülők minden bíróságon vesztettek, az Emberi Jogok Európai Bírósága is ellenük döntött. A liverpooli Alder Hey kórház és a bíróságok úgy gondolták, tudják, mi a jó a kisfiúnak: ha véget vetnek az életének.

Míg az orvosok néhány percre becsülték a gyermek életben maradását a lélegeztetőgép lekapcsolása után, Alfie csodával határos módon több mint tíz órán át mesterséges oxigénáramlás nélkül, magától lélegzett! Bár 10 órán át nem adtak neki oxigént az orvosok (így engedve, hogy agya tovább károsodjon), ma reggel ezt megtették, írja édesanyja.

Édesapja pedig arról számolt be, hogy hat órán át vizet sem adtak a gyermeknek az orvosok.

Kedd délutánra újabb bírósági meghallgatást tűztek ki Alfie ügyében, miután a kisfiú a várakozásaikkal ellentétesen életben maradt. Kérdés, hogy ezután is kitartanak-e amellett, hogy nem engedik el Rómába a kisfiút.

Hordozzuk Alfiet-t és családját továbbra is imáinkban!

Köszönjük szépen nagyszerű közösségünk támogatását, aláírásukat. A petíciót személyesen adták át angliai munkatársaink a kórház képviselőinek, akik folyamatosan e-mailben is megkapták az aláírásokat.

Az összefogásra továbbra is szükség van, hogy Alfie-t elengedjék az olaszországi Bambino Gesu kórházba!

Forrás: www.citizengo.org