Bemutatkozás

 

A Kelet – Európai Fiatalokért Egyesület célja:

  • A Kelet – Európában élő fiatalok segítése: oktatás, nyelvtanulás, külföldi kapcsolatok építése, hagyományaik ápolása, természeti adottságaiknak megismerése, vallási sokszínűségük megőrzése, diaszpóráikban az identitásuk ápolása, az Európai Unióhoz való kapcsolataik erősítése.
  • Az országok kölcsönös megismerését elősegítő szakmai konferenciák szervezése, kiadványok szerkesztése és terjesztése.
  • Feladatunknak tartjuk együttműködni a hasonló értékrendet képviselő szervezetekkel, egyesületekkel.

Az egyesület tevékenysége:

  • Fiataloknak szóló, kulturális, sport rendezvények, konferenciák, kerekasztal-beszélgetések szervezése, kiadványok szerkesztése és megjelentetése, online hírportál üzemeltetése, találkozók, csereprogramok lebonyolítása. Az egyesület a tagok számára külön programokat szervez a fenti cél elérése érdekében.
  • Segítséget nyújtanak abban, hogy az emberek a magánéletben és a munkában is kiegyensúlyozottabbak legyenek, megtanulják a mindennapokban is nélkülözhetetlen stressz és konfliktuskezelést,  hogy tudatos döntések következtében növekedjen a házasságkötések száma, és a gyermekvállalási kedv, emellett csökkenjen a válások számát.  Családok, és fiatalok kiegyensúlyozottságának elősegítésében szeretnénk segítséget nyújtani a hamarosan megvalósuló programjaink által.

Támogatónk: